Козметични процедури за лице и тяло,кола маска,дермабразио,вежди и мигли.

RF ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ

7 Юли 2018г.

Радиочестотният лифтинг на лице е процедурата, която е  е в състояние да предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата  без намесата на пластичната хирургия, без  възстановителен период.

Радиочестотният лифтинг на лице е най-новия клас апаратна неоперативна  терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане  на кожата на лицето. Използваната в Pretty Lab aпаратура комбинира  биполярна радиочестота, инфраред светлина и вакум. Радиочестотата  прониква достатъчно  дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. В следствие на този процес, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Инфрачервените светлинни вълни  заглаждат повърхностния слой на кожата, а вакумът извършва нежен масаж. Резултатът е:  стегната, здрава и млада кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача, изгладена назолабиална гънка.

Какви са предимствата на радиочестотния лифтинг пред други методи за лифтинг на лицето?

  • Хирургичен  лифтинг се прилага, когато има прекалено голямо количество увиснала и отпусната кожа.  В случая обаче няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее  и да се отпуска със същото темпо както допреди хирургичната намеса.  Прилагайки радиочестотен лифтинг влияем върху самият  процес на стареене на кожата. Чрез премахване на  остарелите клетки,  предизвикваме тяхната замяна  с нови , което води до видимо освежаване и подмладяване  на лицето.
  • Прилагане на  филъри - хиалуроновата киселина хидратира и изпъва кожата,  но като недостатък може да се отбележи  по-честото  прибягване до  прилагането им.

Радиочестотният лифтинг се отличава с незабавни видими резултати, като  лифтинг ефекта нараства в продължение на 4 до 6 месеца и се задържа от 1 до 3г. За прилагането на процедурата  няма възрастови ограничения  и  сезонни противопоказания, 
като веднага след процедурата можете да се завърнете към нормалният си  ритъм на живот.

Няма  възрастови ограничения . С цел превенция на отпускане и стареене на кожата на лицето, след 30 годишна възраст   е добре да се започне с радиочестотен лифтинг, тъй като при  наличие на  голямо количество увиснала кожа и повече бръчки,  по-трудно може да се постигне  тяхното пълно  отстраняване. Знае се, че с напредването на възрастта ни, кожата на тялото  се увеличава около  2,5 пъти и това натрупано излишно количество кожа не може бъде събрано с радиочестотен лифтинг. Когато обаче процедурата радиочестотен лифтинг се започне навреме, процесът на отпускане на кожата може да бъде задържан  и възрастта  видимо да се намали  с около 10 години.

Колко процедури са необходими?
Обикновено са необходими от 8 до 10 сеанса за лице и шия и околоочен контур,  по една терапия на всеки седем дни.

Какви  са резултатите които могат да се постигнат чрез  радиочестотен  лифтинг ? 
Прилагайки процедурата радиочестотен  лифтинг можете да получите:

  • Стегната,изпъната и подмладена кожа на лицето
  • Редуцирани финните бръчици и намалена дълбочина на изразените,
  • Изгладен и повдигнат контур на цялото лице
  • премахване на двойната брадичка

След колко време се забелязва ефектът? 
Ефектът от  радиочестотния лифтинг на лицето е очевидиен още веднага след преключване на процедурата и се изразява в осезателно освежаване на кожата.  Реалният ефект настъпва между третия и петия месец, тъй като натрупването на колаген е продължителен и  сложен процес. През това време е желателно кожата да бъде ежедневно хидратирана.

Колко пъти в годината може да се прилага процедурата?

Няма сезонни ограничения за извършване на процедурата. След преключване на пакета от процедури, можете да направите поддържаща процедура не по-рано от 6 месеца.

Сподели

Коментари

Уебсайт в Alle.bg