Козметични процедури за лице и тяло,кола маска,дермабразио,вежди и мигли.

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО

7 Юли 2018г.
При диамантеното микродермабразио процесът на нежно премахване на мъртвите клетки се извършва от апликатор с диамантен връх, който леко засмуква, за да премахне мъртвите или увредени кожни клетки. Кожата е по-мека, гладка, чиста, свежа и изглежда по-млада. Микродермабразиото се различава от дермабразиото, по това, че представлява по-нежна и не толкова агресивана козметична процедура. След процедурата не се наблюдава зачервяване или раздразнение. За това и ние избрахме диамантеното микродермабразио, което вече може да си направите в САЛОН ЗА КРАСОТА АБ.

Защо микродермабразиото има толкова благотворно полезно действие
На всеки 28 дена кожата сменя повърхностния си слой. Новите клетки избутват старите и мъртви клетки и те се настаняват на повърхността. Това причинява разширени и запушени пори и неравна текстура. С натрупването на годините този процес се забавя и вашата кожа застарява и губи блясък. 
Кога се препоръчва
Микродермабразиото се препоръва за мъже, както и за жени, за млади (над 16 години) и по-зрели кожи, от всякакъв вид и цвят, тогава когато кожата е старееща, изморена, несъвършена, суха, девитализирана, удебелена, проблемна, повредена от слънцето и искаме да я направим отново млада и свежа. Тази козметични процедура спомага за премахване на зачервяването, неравния телесен цвят и текстура и прави кожата нежна и сияеща. 

Препоръчва се в следните случаи:
• За подмладяване на повредената от слънцето кожа на лицето, шията, раменете, гърба, ръцете и краката; 
• Намаляване на старческите петна; 
• Изравняване на тена; 
• Намаляване на акнето и повърхностните белези от минали травми;
• Премахване на пъпки с бели и черни върхове; 
• За намаляване на стриите;
• Подобряване на цялостното здраве на кожата.

Диамантеното микродермабразио предотвратява повторното запушване на порите и ранните знаци на стареене. След процедурите кожата по-ефективно приема прилаганата анти-стареене и анти-акне козметика. 

Най-често се третират лицето и врата. Но вие може да подложите на тази разкрасяваща козметична процедура и други нуждаещи се части на вашето тяло - гърди, рамене, гръб, ръце, колене и лакти. 
Сподели

Коментари

Уебсайт в Alle.bg