Козметични процедури за лице и тяло,кола маска,дермабразио,вежди и мигли.

БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

7 Юли 2018г.

Има някои козметични проблеми на лицето, които не могат да бъдат решени само с козметични продукти или  масаж, тъй като причината за появата им се намира не на повърхността на кожата, а вътре в нея. Подмладяването на лицето може да е  ефективно, ако то се отнася към подкожната  тъкан. Това може ефективно да бъде постигнато с метода Безиглена мезотерапия. Чрез прилагане на безиглена мезотерапия   безболезнено се вкарва индивидуално съставен "коктейл" от подмладяващи  съставки в кожата на лицето.  Използвайки тази процедура,  се решават широк спектър от проблеми като сухота и дехидратация на кожата, акне, борба с целулит и стрии. Безиглената мезотерапия е прекрасен  метод за нехирургичен лифтинг, който не само не травмира, а и   укрепва кожата.  

Технологията при безиглената мезотерапия превъзхожда традиционните процедури като йонофореза, електротерапия, и ултразвук, защото  ефективно преодолява защитата на клетките, активното вещество се инфилтрира  в дермата в дълбочина, а абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с обиковената апликация на съответният коктей от субстанти.

Апаратурата работи на принципа на  електропорация и електроосмоза, Това е безиглена техника, която лесно отваря аквапорините  и подхранва кожата в дълбочина, и по този начин има възможност за  третиране на  всички видове проблеми на кожата.
Електропорация е процес който въздейства директно върху кожата и мигновено подобрява  степента на проникване в кожната тъкан . Чрез електрошок се отварят малки дупчици в липидната структура на клетките и по този начин хидрофилни молекули, които не са били абсорбирани, могат да безпрепятствено да проникнат във вътрешността на клетките.  След като малки дупчици са направени, в рамките на няколко минути се задържа отвореното състояние  и тук се включва процеса електроосмоза:  чрез него севъздейства на молекулите, които се вкарват в дълбочина.

Процедурата е напълно безболезнена и безопасна  и се прилага с пълен успех при всички видове кожа. Нейната основна цел е да осигури безпрепятствено преминаване на важни активни съставки които подобряват физиологичните процеси в кожата в дълбочина. 

Броят  на процедурите безиглена мезотерапия  зависи от степента на проблема и възрастта на кожата. Мезотерапията  на лице  е много индивидуална методика, тъй като тя е в състояние да се адаптира към възможностите на пациента - както времеви, така и финансови. Необходимият  брой процедури се решава от специалист-косметик.  Обикновено за борба с целулита се изискват от 5 до 10 процедури, за да се намали обема на тялото от 4 до 8 процедури,  за подмладяване на кожата на лице 6-8 процедури, за премахване на торбичките под очите 1-4 процедури. Резултатите се запазват обикновено до 5месеца. Курсът на лечение препоръчително трябва да се повтаря на всеки шест месеца. Средната продължителност на процедурата е  60 минути.

Сподели

Коментари

Уебсайт в Alle.bg